Osto- ja toimitusehdot


Osto- ja toimitusehdot

Fakta ja hintatietoja annetaan varauksella kirjoitusvirheisiin, jakelijan hintamuutoksiin, varastotilanteeseen, loppuunmyyntiin, mahd. virheellisiin teknisiin tietoihin jne. Ilmoitetut hinnat sisältävät ALV:n.

Yleisehdot ovat seuraavassa:

1. Toimitusaika

Toimitusaika on yleensä 3-5 tai 7-14 työpäivää tilauksesta.

Mikäli tilaamillasi tuotteilla on eri toimitusajat ja haluat lyhyemmän toimitusajan tuotteet ensin, sinun tulee tehdä kaksi eri tilausta.

2. Vahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostitse tilausvahvistuksen. Säilytä tilausvahvistus siltä varalta, että sinun tarvitsee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

3. Maksutavat

Jos olet maksanut tilauksesi ja perut tilauksen asiaan kuuluvalla tavalla, maksamme maksamasi summan takaisin 30 päivän sisällä. Sinulla on mahdollisuus valita kahden eri maksutavan välillä.

Vaihtoehto 1. Pankki-/luottokortti

Asiakas voi valita tilauksensa maksutavaksi pankki- tai luottokorttimaksun. Hyväksymme tällä hetkellä Visa- ja Mastercard-kortit. Hintaan ei lisätä erillistä palvelumaksua korttimaksun yhteydessä. Luottokorttimaksun käsittelee yhteistyökumppanimme Paytrail (entinen Suomen Verkkomaksut Oy). Tämä takaa maksun nopeuden ja turvallisuuden.

Vaihtoehto 2.

Asiakas voi valita tilauksensa maksutavaksi myös verkkopankin kautta tehtävän maksun. Verkkopankkimaksun käsittelee yhteistyökumppanimme Paytrail (entinen Suomen Verkkomaksut Oy). Tämä takaa maksun nopeuden ja turvallisuuden.

4. Toimituskulut

Postikulut määräytyvät rahtirappusten mukaan. Lisätietoa löydätte täältä. Tilauksesi lähetetään suoraan kotiin Postin tai Matkahuollon kautta. Suuremmat lähetykset voit noutaa lähimmästä Matkahuollosta tai Postista.

6. Kuljetus

Jos tavara vaurioituu tai katoaa kuljetuksen aikana Pyörätaikurit Oy on korvausvelvollinen. Tästä täytyy kuitenkin ilmoittaa asiakaspalveluumme viimeistään 14 vuorokauden sisällä. Jos tavara vaurioituu tai katoaa palautuksen yhteydessä, on asiakas korvausvelvollinen.

7. Palautusoikeus

Sinulla on oikeus palauttaa tilatut, virheettömät tuotteet. Ilmoita palautuksesta Pyörätaikurit Oy:n asiakaspalveluun heti tavaran saavuttua tai viimeistään 14 vuorokauden kuluttua toimituksesta. Palautusoikeus pätee vain avaamattomiin pakkauksiin. HUOM! Ota yhteyttä asiakaspalveluumme aina ennen kuin palautat viallisen tai virheellisesti toimitetun tuotteen.
1) tilausnumero

2) laskun numero

3) palautettavien tuotteiden nimet

7. Reklamaatiot ja palautukset

Takaamme, että tilaamasi tavarat ovat toimitusvaiheessa virheettömiä. Mikäli saat viallisen tai virheellisesti toimitetun tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun mahdollisimman pian.
Lähetämme sinulle palautusohjeet. Lähetä tavara takaisin siinä kunnossa, kuin olet sen vastaanottanut yhdessä vahinko- tai virheilmoituksen kanssa. Lähetämme sinulle virheettömän tai oikean tuotteen.

7.1 Virheellinen toimitus

Mikäli saatte viallisen tai väärintoimitetun tuotteen ottakaa yhteyttä asiakaspalveluun niin pian kuin mahdollista, viimeistään 14 päivän sisällä. Otamme vastaan virheilmoituksen ja palaamme asiaan palautusohjeilla. Palauta tuote siinä kunnossa kun vastaanotitte sen yhdessä vika- tai virheilmoituksen kanssa. Käyttäkää laskukopion etu- ja takaosaa tähän.

Myynnissä kuluttajalle (yksityishenkilö) pätee kuluttajalain myötä se, että Pyörätaikurit Oy:lle tulee joko korjata virhe tai rekisteröidä toimitus uudelleen ilman, että siitä tulee kohtuuttomia kustannuksia Pyörätaikurit Oy:lle.

HUOM! Ota yhteyttä asiakaspalveluumme aina ennen kuin palautat viallisen tai virheellisesti toimitetun tuotteen, jotta reklamaatio hyväksytään ja palautuksen postimaksu maksetaan. Tilatun tavaran virhevastuu rajoittuu tässä ilmoitettuun.

8. Suojaus

Käytämme SSL (Secure Socket Layer) -suojausta. Tällä protokollalla toteutetaan suojattu tiedonsiirto Internetin (tai muun verkon) kautta. SSL-protokolla käsittelee tietoja eri tavoin ja salakirjoitussuojaa tiedot.

SSL:n tulee olla sallittu internet-selain asetuksissa.

10. Sovellettava laki

Näitä ehtoja koskevat erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan.
Pyörätaikurit Oy noudattaa Suomen Kuluttajaviraston suosituksia.