Palautusoikeus


PALAUTUSOIKEUS

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla käyttämättömillä tuotteille on kuluttajasuojalain 6. luvun mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Lain tarkoituksena on antaa kuluttajalle oikeus tutustua tuotteeseen niin kuin se on mahdollista myymälässä.

Rajoitukset palautusoikeudessa kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti:

• Hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi. Hygienia- ja intiimituotteita ovat esimerkiksi epillaattorit, partakoneet, ihokarvatrimmerit ja nenä/ korvakarvatrimmerit, hiustenhoitolaitteet ja kotiparturi, sähköhammasharjat ja suuhygienialaitteet, kuume-, verenpaine- ja verensokerimittarit sekä alkotesterit, nappikuulokkeet ja hands-free –laitteet.

Asiakaspalautukset ja huoltotoimitukset tulee lähettää aina Matkahuollon tai Postin kautta. Ennen palauttamista tulee ottaa yhteyttä asiakaspalvelu@pyorataikurit.fi. Toimitusmuotona on käytettävä pakettia, koska kirjeille ei ole olemassa lähetysseurantaa.

Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjoista tarvittavat kopiot. Matkahuollosta tai Postista asiakaspalautuksesta saatava lähetystunnus on ainoa keino lähettämisen todistamiseksi.

Pyörätaikurit Oy:n maksuton asiakaspalautus on voimassa vain Suomessa. Asiakkaan tulee maksaa kaikki ulkomailta lähetettyjen palautuksien ja huoltotoimitusten kustannukset. Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä Pyörätaikurit Oy:n asiakaspalveluun ennen ulkomaan palautuksia/ huoltotoimituksia.